09 June, 2012

Kecomelan kamu buat kami geram

hyeee,, assalamualaikum....


Tgk titlemcm dh boleh buat lagu ni ewahhhh "kecomelan kamu buat kami geram" hahahha universal sgt ni tajuk boleh tujukn kat sp2 saje,kalau titile mcm tu agk2 sp penyanyi yg sesuai????? mcm najwa latif je kn yelah x kn dato' siti plak mcm x sesuai u olls.....hehehehhe


Merepek2 time introduction mmg favorite i u olls sbb kalo intro pnjg marker akn bg extra mark sbb die akn fkr terrer bdk ni dpt idea awl2 selalunye mmg ssh untuk kte start penulisan so kalo korg pny intro pn dh pnjg lebar so cnfrm next paraghrp akn lg merepek pny heheheheh....

Meh la berbalik kpd tujuan sbnr post ni adlah nk share skit gmbr our babies yg ada kat umah ni time kami semua berkumpul....I LOVE BABY!!! comel rasa mcm nk potong je pipi n mulut diowg tu heheheh (ini dh tahap ganas bkn penyayang dh kan???)


ok bdk kat ats ni skrg dh pndai berbmbr...ckp 1,2,3 senyum2...cpt2 die tunjk gigi die tp tu ikt mood la...


ohhh ini bdk lglah nmpk je ak kuarkn camera trs senyum smpai pipi terbentang luas...gerammmmm nye la aii

icha muka x comel!! dania comel nnt gaduh sm2 ea rebut camera sm2 ye!!



ni adik plg bongsu tia..skrg kecik lg x sabor nk tgu baye icha mst buli aunty comel gak nnt





baby tia kecik lg time ni masih ad rambut skali dh cukur mak oiii mahalnye rmbut tia...





-read till end-










kenapa bdk kecik comel sgt ea?????????? geramnye lah aiii

1 comment:

  1. ololo..charlie's angel nenek~semua comel..eii..geram!kalau jmpa dania mesti nk cubit2..icha plak, geram sume sbb da lama xjumpa..tia asyik kena cium je la~kcik2 wangi lagi.hahaha

    ReplyDelete