04 June, 2012

Entry khas untuk bulan Mei

Assalamualaikum.....hye..


Kesian betul baca tajuk pun dah tau ni entry mmg untuk bulan lepas punya lah....uwahhhh tak sedar u olls dah masuk bulan 6 bulan depan dah start puasa pastu raya pastu dh tahun baru pehhhhh cepat sgt ni masa berlalu tp yang pasti aku x dapat keje lain penat la keje ni...penat sgt2 (cakap bajet ko CEO kan penat die muahahah)....dah nk raya?? baju raya x de lagi ni tp mmg evry year pn last minute pny...so thn ni sp2 yg yendeng ngan aku MAYBE akan dpt duit raye ye kanak2 hahaha...

Berbalik kepada tajuk entry so saya akan rangkupkan sekali semua ceter yang terjadi bulan lepas hahahah ni kira mcam lum sum la ni senang keje i mcm ni 1 bulan 1 entry je hahhaah....Tak lah sebenarnye mmg nk tulis hari2 kat blog ni tapi malas + penat semua ada so tu yang x sempat tu..KESIAN....

Actually bulan lepas adlh bulan kelahiran my mom n my adik ku syg....so kebetulan time birthday mak 28 Mei haritu diowg turun sni..so celebrate lah kami disini...punyala ssh tny mak nk makan apa siap bagi choice pun ssh nk wat decision...antara choicenye:   steamboat,western,seafood,arab food....cuba teka mana 1 pilihan qalbu?????












































STEAMBOAT FLAMING KOTA KEMUNING jawapannya......aduish x abis2 steamboat tapi tu yg diowg nk makan so jalan je lah....sure nk tgk gmbr kn????? marilah menjamu mata>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>








dania comel mata besar!!!

icha die itu la kalo mkn kat luar bg mangkuk ksg n sudu nnt die main masak2 sorg2..







adikku sayang!! dah besar dh die...tgk meja sblh adik aku tu sopan je mkn ciput je..contohi lah saya x gelojoh pn nmpk mknanan hahhaha


suka sgt ni amik gmbr...next entry citer psl kamu plak k!












haaaaaa dah abos pun makan...semua join except new momma..die dlm pantang so ddk la die n baby di Johor hahahah sian kak ezah..nnt datg kl kte g mkn2 k...bawak Tia jln2...time dh last2 mkn ni c abg iman dh bosan so kalo bosan haruslah ke meja aku cz aku rajin layan die hahahha and kat sni kn self service  ko wat semua sndri so kat sni ada machine wat ABC tu iman bkn main suka lagi...sikit2 dtg kat meja aku "aunty nak apa lg biar iman amikkn(mood tgh baik layankn aje) aku pn order la mcm2 ABC la,aiskrim la,air la hahahha suka iman main jd org kedai2 ni....tengs iman aunty love iman...





Even tak de kek kelihatan tp kami semua kekeyangan didlm kete time balik tu...wahhhh best kalo dpt  together mkn2 mcm ngan family kan??? so next month dh puase nnt akhir puase br ak dpt berbuka ngan family....okeh yang penting HAPPY BIRTHDAY EMAK!!!! kami semua syg mak jgn lupa doakn eni heheheh





2 comments:

  1. mak ckp kan mak makan kat Flamingo..hihi..mak mak..

    ReplyDelete
  2. flamingo tu burung..hahhaha mak..mak

    ReplyDelete