10 June, 2012

Berpetang

hye..assalamualaikum...


Petang tadi keluar beriadah di garden depan Setia City Mall sebab mummy icha dh janji ngan icha g garden so bawak lah bdk kecik tu bermain playground dan berlari-lari ank di padang hijau...cantek garden tu sbnrnye smlm time g beli barang kat Mall tu br perasan ada garden cantik kat luar tu,tu yg hrni g garden je x msk mall pn...

Erysha nmpk playground trs x tentu hala nk main yg mn 1,sekejap sna skjap sni tu mmg lumrah bdk kecik kn??








gmbr ni cantek,ada plan utk gmbr ni akn ku buat sesuatu nnt







membuka baju di khalayak ramai mmg memalukan tapi bdk ni lekkk je..


nak balik dah..



itu sahaja nk merepot untk kali ini.....



-read till end-






















aku penah dgr ada org bc research kat intrnt cakap kalo nk diet just bau buah pisang dh bole kenyang...buah-buahn yg manis2,cium bau je dh kenyang..yek..yek je

2 comments:

  1. canteknyee...!hijau je kan?icha pun comel..best2.

    ReplyDelete
  2. cantek kn??? jom dtg lepak2

    ReplyDelete