04 April, 2012

Setengah Jalan

hyee..assalamualaikum...


huiii tgk post untk last month very dissatisfied sebab sikit lah sangat mcm x berazam je kan?? wat blog tp time mula2 je bnyk post dh second month later langsung sikit je post. Bukan apa sebenarnye mmg x sempat sangat nk berblog lately ni banyak sgt keje kadang2 mmg x bkk fb and twitter pn on tat day. Dah keje bawah org kan so die kerah tenaga habis-habisan la nak buat mcmana..

Kadang-kadang mmg bnyk citer nk share tapi nk tulis tu mmg x sempat,kalo dh wat blog mmg kene rajin update itu ini and juga kene pndai menulis nnt x sia2 je ko tulis pnjg2 tp 1 pn org x paam apa ko bebelkan tu. Pastu kalo ko rasa time ni mmg nk menulis kat blog so mmg kene bagi sepenuh perhatian time tulis tu bkn boleh sangkut2 ko tulis cnth: dah tulis sikit pastu ada org panggil so nnt ko continue tulis...kenot mcm tu mana bole smbung2 tulis idea nnt dh lari n nnt ko dh lupa nk citer apa..tat y la kalo nk tulis kat blog ni mmg kene tulis je n x leh org lain kacau kang semua lupa and spoil ur mood..

Aku kalau boleh mmg nk cari keje lain buat masa ni sng skit nk update blog selalu..muahahahah alasan x leh pakai!!!!!

tapi seyes mmg nak cari keje lain,penat la keje ni mcm2 kene wat tp pulangan x memadai bkn nye x bersyukur tapi mmg kenyataan camne nk idup kalau x de duit yang mencukupi untk sara kehidupan seharian???? tolong jawab sp yang kate duit bkn segalanye!! Mmg buat masa ni duit mmg penting apa2 perlukan duit even ko nk g keje pn perlukan duit tau n kalau gaji kecik camne nk g keje nk byr duit minyak??? ish..ish..pening citer psl duit ni..x pe insyallah Allah akan tolong kita ..

So untuk bulan baru and bulan April ni aku berazam untuk memenuhi post2 yang fresh,baru and sedap untuk dibaca kpd anda semua so Insyallah kalo ada kelapangan mcm sekarang ni sebab bos x msk ofis akan ku postkan bnyk citer di blog tercinta ..








-read till end-









Mcm nk beli compact camera  la or camera polaroid tu mcm syok and kecil je untuk dibawa kemana-mana, camera skrg ni bsr nk msk beg pn x muat!!!! sp nk share or sponsor???? kikikiki

No comments:

Post a Comment