20 April, 2012

Hilangkan Tennnsioon!

hyee..assalamualaikum...


Banyak bende nk share ngan kowg tau tapi mmg x sempat,ni aku curi2 masa tdo aku sikit sbb nk luangkan masa kat blog tercinta ni tawww...Salah 1 citer yg nk share adlah citer g melepak,makan2,dan karok bersama teman2.Barulah dapat jmp mereka ni kalau tidak masing2 sibuk termasuk lah i...Nak tau saje jd kepoh kat blog sndiri aku kene keje weyyy every saturday...before ni tukar2 ni tak hari sabtu mmg keje..keje..keje..eeeeeeeee x suke lah wey! dah lah bnyk keje tension aku keje kat situ,

Untuk menghilangkan tension keje haruslah mereleaskannye bersma teman2 lama, time ni x plan pn sapa yg free trs kuar lepak bersama2..time ni cuti yg Agong tu tat y la dpt jmp kalo tak semua kene keje...So yg free adalah





Miza and Sho Sakana <<< mereka ni ex-housemate time degree sama lah jgk sama dgn noni and in2 yang dkt post before this,tp time ni yg free diowg je so marilah kte berjumpa di Bukit Raja..hahah x jauh pn sbnarnye ak malas nk g jauh2 so diowg yg kene dtg sni hahah pdn muka...tp destinasi selepas Bukit Raja adlah Shah Alam so sama je x de mknenye korg kene dtg tmpt aku k!!!





Biaselah kalo girls dh bergabung mst lah: Gosip,citer masalah,amik2 gmbr,makan2 and sebagainye...




Inilah aktiviti kami:



I sampai paling lmbt so dtg2 diowg dh orderkn..tq kowg!
die ni kepohchiii sgt! al-maklumlah dh lm x jmp ekspresi muka haruslah excited...citer beriaaa

die ni dr dlu smpai skrg chef kami weeeehoooo..kami mkn je..

maap ye joyah aku dh rotate tp still die bg gmbr ko senget gak,so pasrah je lah ye...die ni pn kepoh jgk tgk ekspresi pn dh tau x yah ckp hahahah

ooo lp nk inform sebelah kiri ni tunangan org ye,br je tunang x lama lg kawen..haaa x caye ko dh nak kawen sho...seyes x caye, yg pegang fon tu pn x lm lglah tu jd isteri org tu ngah bz ngan fon mst cnfirm ni..

tunjuk timun ke tnjuk gigi??? eh asl timun tu berada di celah gigi ko haaa???? hahaha

Ko tiup apa miza oiii?? x leh blahhh tgh msk die g tiup..

haaaa bukti diowg kepoh!! conclusion semua kepoh duk citer itu ini..aku rs mmg x cukup kte jmp ni ada je citer nk share kan..kan..

Ni time karok...so miza gmbr mata je,gmbr karok x leh bnyk2 bahaye hahahah...and lepas ni kene plan g tmpat karok yg provide 3 mic x puas nyanyi lagu 3 suare kalo x ckp mic..boleh plak passing2 mic and x tahu turn sp nyanyi time lagu beribu sesalan tu..hadoiii!



Really have fun ngan kowg..dulu time study pn best...best sgt2 siang malam pagi ptg sma2 ngan housemate..arghhh RINDU WEY!



After ni kene wat date sm2 plan g mn2 k...rindu sgt nk lepak ngan kowg!!



-read till end-











Masing2 berhak memilih kawan,so if kowg rasa org tu sesuai jd kawan ko so kawan je ngan die even org lain x suke kwn ngan die,Allah tu maha adil die akan temukan kte dgn bermacam2 jenis org so pndai2 korg lah untuk pilih kawan korg sndiri


No comments:

Post a Comment