08 March, 2012

Tetibeee

Hye,assalamualaikum..


Wahhhh dh bln 3,ni la br 1st post aku sian btl akibat kebusy-an kemalasan beronline diumah kang budak kecik tu kacau je memnjng..

Actually dlm camera bnyk ni gmbr nk share ngan kowg2 semua,dh bnyk gmbr mst la bnyk citer kan?? so tgu je lah time aku senang lenang goyang kaki tak de keje mmg aku update blog ni ngan gmbr2 dan citer2 yang dh nak dkt expired..tguu je lah ye.(cewah mcm lah ada org nk sgt tau citer aku kan? hengat retis ke? muahahahha)

Btw ni tgh curi2 masa lunch dh abis mkn berdesupppp aku bkk blog kesygan ni,vaaaaa nnt smbg balik ye malas tulis pnjg2 lgpun bos masuk ofis plak harini arghh aku tension bekerja dalam environmnt mcm ni x enjoy  langsung aku nk bekerje pakkal je nak kumpul duit utk g jalan2 kat obersea hahahah *dari angan2 mnjadi kenyataan


-read till end-




































Mak doakan eni!!!!

No comments:

Post a Comment