28 October, 2015

Silang kaki..

Assalamualaikum..

Kalau nak ambil gambar kaki mesti kene silang dulu beb bukan apa peha besor so untuk effect nampak kaki tu macam ranting kayu kte silangkan kaki kte ye..itu tyra banks ajor nanti effect lain aku tuntut ilmu dari die lagi...

Oleh kerana aku wat macam tu so haruslah bende baik di share dengan budak-budak kecik ni..tapi kali ni diowg dah tahu sendri dah nak silang kaki tanpa auntie suruh..;p perangai sgt ko kan...

 Tia sekarang memang expert dah nak silang kaki terus...auntie keluar fon terus tau nak buat apa...tengok sisi sambil silang kaki...
 Icha pun sama dah tau nak buat apa...matiklah ajor bukan-bukan dekat budak kecik..
























Dah penat silang kaki marilah share 1 gambar perangai sebenar supermodel ni...



























Haaa ko terus terkangkang die bagi posing...propa sangat depan camera ni belum adik die lagi...suh amik gambar kemain lagi posing tu nanti-nanti aku share ye.....Tia haritu ibu die send gambar dekat watsap group before diowg sefamily pergi sports day Tia diowg amik la gambar Tia suruh ibu dan ayah silang kaki ok!! habislah merebak silang kaki ni keserata alam Tia...lepas ni confirm ami adik Tia pun join kelab sekali...

till then
Cik enie



No comments:

Post a Comment