28 October, 2015

Jump street dah ada dekat JB oiiii!!!

Assalamualaikum..

tajuk gaye mencanang citer sangat kan??? tempat baru haruslah kite share dekat orang-orang sekeliling kite sebab kite nak orang henjoy apa yang kte henjoy...hahahah

Tapi dekat JB ni nama die bukan jump street tapi Zoom Park!!! kalau tak silap zoom park ni asalnya dari Singapore so die tengok market JB ok tu yang die buka tu....tu aku rasa la tak tau la betul ke tak hahaah.... tapi tempat ni memang baru ramai lagi tak tau..bayaran die by hour dan untk dewasa plus dengan socks die skali RM30 kanak-kanak plus socks RM 27...

Sebelum ni tengok orang KL je g main lompat-lompat kan mana boleh ktowg pun nak juga merasa jump dekat trampolin ni so adik aku yang dah lama teringin nak main bende alah ni dah meracuni aku untuk join sekali so meh la kesian die cuti tak pergi mana-mana kan layankan jelah

 Kate bff haruslah ikut auntie kemana saje....tiap ni die baru bangun tidur baik je

 Mak cik ko entiti!!!

 Pandai tia jump...bagus trampolin ni die merangsang minda...anak orang putih selalu main bende alah ni kan...
 Tempat die luas dan banyak section so boleh main dekat mana yang ko suka...time aku pergi ni tak ramai orang so suke hati je la kami kesana kemari...siap aku jatuh tergolek lagi sebab pening...main bendealah ni peluh die kemain banyak membakar kolestrol betul nasih aircond banyak dan sejuk..legaa
 Tia dah kepenatan yang teramat sangat...

Adik aku pun sama dah lepak habis...die balik rumah terus sakit badan hahahaah..aku cakap dekat die haaa dh bayar mahal g main puas-puas tu yang die try macam2 skill..


Ni lah die luar bangunan tu bersama duta nye..lokasi di Taman Daya JB...boleh waze zoom park jb..sonang je eh...

till then
Cik Enie

No comments:

Post a Comment