27 September, 2012

Salam...

Hye..assalamualaikum..


Lamanye x bkk blog sendiri asik bkk blog org je...abis dh aku malas nk wat camne kn?? pdhal duk umah je tu pn PEMALAS apa nak jd eni oiiiiiiiiiiiiiiii!!!! masyallah...tapi aku tgk ad gak org view aku sp ntah yg bkk aku pn tak tau la ntah2 kakak aku sendri kauakakakka sbb die yg duk komen bl nak update blog pdhal aku selalu je jmp die citer2 ntah apa kakak aku nk baca pn x tau la kak oiiiiiii!!! hahahahhaha (peace kak ezah)

Last update blog time puase hrtu kn?? pastu stop gmbr raye pn aku x share sbb aku dh upload kat fb bnyk so malas 2 kali keje duk upload kat sni plak penat la nk mngupload ni kalo line laju mcm f1 x pe gak ni slow selas je...Punca aku bnyk upload kat fb sbb bnyk gmbr sedare mare so diowg kalo abis tngkap gmbr je ayt pertama kuar eni nnt tag ea, dah suh tag mst la msk fb mn bole tag dalm blog ni kn n diowg x tau psl blog ni watpe nk kecoh kn org ada blog hahaha...

So skrg nk update citer trbaru:

1) Aku menganggur tgh tunggu org panggil minang interview.
2) Bisness jual ice colourful bermula (setelah lama bisness ni tutup so skrg beroperasi blek) (haa! curious x nk tau ice apa tu?? nnt i update gmbr kat instgrm ea,,,wallah instgrm skrg okkkk!)
3)Kadang2 jd driver kpd sesape dlm umah ni (keje amal)
4) Online bc blog Green apple dan  kasihaleeya dan yang seangkatan dgn mereka...
5) Apply keje sna sni tapi kalau org suh dtg intrview aku malas la weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
6)Merancang nk buat bisness tp memerlukan duit..tunggu aku jmp lubang atau gua berisi duit nnt aku start wat bisness ni..
7) Jd escort kakak n tia tercomel g klinik (tiap kali g aku pn sibuk menimbang jgk)
8) Jd jurucakap mempromosi produk Bioever keluaran Hai-O marketing kpd sesiapa yg brminat (wey brkesan wey krim ajaib ni meh2 beli call saya atau tingglkn komen anda, puiiii ada ke yg nak?)
9) Ada org suh aku jual Score A plak tp tgk dlu




Setakat 1 bulan berada di rumah tu la keje aku tapi keje surirumah seperti biase beralih tgn kat aku sbb x kn aku nk goyang kaki duk umah plak kan??? lgpn i suke keje2 mngemas ni nooooooo hal la tp time aku dh kemas ko kene bg kerjasama dgn jgn duk semakkn umah lps tu ye sila bertanggungjwb buang tisu yg telah digunakn, sila sikat rambut dlm toilet (aku paling x suke nmpk rmbut gugur tp kalo malas sgt kemas biorkn je), baju jgn sepah2 (ditujukn kpd father trcinta), surat khabar dh baca letak balik (ditujukan kpd bonda plak) habislahhhhhhhh ni la jadiknye kalo suh aku balik jhr kakaka...

Lupa lg 1 activity aku

10) Naik turun IKEA since dr bln lps sbb nk bli tong smpah org order bnyk noooooooooo almaklumlah JB x d IKEA gitulah caranye...

Oiiii duk umah pn bnyk aktiviti ok jgn cakap aku dukkkkkkkkkkkkk je tp ada keje tau tp keje yg aku buat semua amal jariah....sbb tu skrg kalo kawan Kota Tinggi aku nk jmp ke apa x leh sbb bz weyyyy..ni pn sempat nk update kalo x mmg tgu tahun dpn br ada entry baru..


Oooo last week kot g KL pastu g wat hr melawat PETROSAINS gmbr akn menyusul di kala rajin and tgu mood x sampai lagi...bkn main kanank2 lagi kn g petrosains ntah2 apa2 la haiii tp nk wat camne adik aku yg dh form 4 tu suke sgt g tmpt camtu dr kecik smpai besau suke petrosains la, pusat sains negara la, Singapore sains center la tapi bgs gak kn belajor secara prktikal br paam..


Nanti saya update lg ye! skrag time untuk makan



-read till end-





aku dh demokkkkkkkkkkkkkkkk weyyyyyyyyy mak bg makan terlampau kalau duk umah x sah kalau berat  x mencapai 5 tuttttttttttttttttttttttttttttttttttt hadoi!! nak pakai PB nak kecikkn peha ngan lengan tapi pakkkal duit aku x mncukupi...






No comments:

Post a Comment