27 September, 2012

Gambar Kenangan di R3NG C0LL3G3

Hye..Assalamualaikum..

Lupa nak share gambar2 kenangan di tempat keje ahhah duk terperap je gmbr ni x upload2 kat mn2 so aku decide meh la kiter share kat sni ye...

Time tgh mengodeh fb pg2 tu x alih2 muncul hadiah..weeehooo

Ni lah warga keje kolej Reng...yang lain semua lecturer melainkan yg india tu die yg replace aku time ni br bp hr die kat sni.., aku sorg je admin, librarian dan segalenye sbb tu la operation dlm kolej ni aku sorg je yg handle n tau semua..aku kan B**..


Ni hadiah dr marketing manager n bos aku...kalau bg bende mcm ni jawabnye aku pass kat icha je la


Kak zu dh x dpt dh kte nk bergosip kn??? kalo tak akak ni lah yg tau segalenyeee

Work station aku...


 
Ooooh ni tempat kegemaraan sy ye...x sah kalau setiap hari aku x terjelepuk kat tepi tu melainkan kak zu cuti..


Hadiah dr kak zu...i dpt telekung u besttttt! suke2 *lompatbintangempatplohkali*

Ni ain bdk prktikal..x lama lg die pn nk blah jgk..

Ni la hasilnye setelah penat bkrje di Reng selama 6 bulan je kalau 6 tahun x ke dpt kete sebijik sbgai hadiah?? hahahha



Even aku keje kejap je kat sni tapi pengalamn mmg mcm2 aku dapat yg pslng best berdeal2 ngan authority person ni n tau keje selok belok kolej..best tp apakan daya sampai sni je jodoh kte...

Nak amik gmbr ngan students tapi semua dh balik awal so muka mereka hny terpahat dlm memory je...ewahhhhh


-read till end-



Bekerja lah dgn sedaye upaye bersusah payah berpenat lelah...tapi diri sndri x keje lg camne tu??

2 comments:

  1. HEHE..
    best tu..ktne ni babe kolej RENG?
    buta PETA la plk...
    somewhere around Kay Ell ea??
    sbb kt JB xpnh dgr...
    so, searching for job la skrg...
    bestnye dpt duk uma....
    kite pun tgh searching2 gak..
    payah btul la cri keje nie..
    hehehe
    GUd luck for u k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat subang jaya yani..aku ulang alik kot dr klang ke subang
      dah la jauh kne fkr duit mnyk n tol lg tu yg parents aku suh blek jb..
      ko duk umah gak ke?? haaaaa sm2 lah kte mncari keje

      Delete