05 August, 2012

Bulan Mulia

hye...assalamualaikum..


Harini free so dpt post mcm2 citer...dah nak dkt raye ni tgk blog org masing2 semua citer psl prepartn nk raye..soping sana sni la, wat kuih la,bisness la, mcm2 so kali ni br aku berkesempatn nk update citer di bulan mulia ni...So far ktowg dh prepare la bj2 raye kasut raye n beg raye ewahhhh meriah sgt kn sebab yelah 1st time beli mcm2 ni gn duit sndri and ada pulak rezeki lebih so dapatla belikan abah baju melayu 1 sama ngan baju adik colour grey, pastu belikn mak kasut sepasng, adik dpt kemeja 1 plus t-shirt yang tu mmg dh jnji ngan die nk belikn die kemeja sbb die kurang kemeja..so time 1st puasa hrtu dh balik Johor alang2 soping terus barang tuk diowg..hepi saya dpt berbakti untuk mereka (mcm nk nanges la plak time tulis ni feeling maa)..So barang2 untuk aku,aku beli kat sni je sbb mmg akan keluar jgk ngan kakak aku ni,so last week pergi sogo soping baju icha n tia,dapatla grab 1 hndbg..lama dh saya nk hndbag,

Insyallah untuk duit raye ada untk org terdekat saya bajet insyallah mencukupi kalau kte bersedekah di hari mulia insyallah rezeki kte akn bertmbah kn?? so insyallah ada rezeki tuk family saya n babies comel di rumah tu..

Nanti balik raye i drive sndiri u tapi smapi Segamat je lah sbb seperti biasa kami akn beraye di sgmt..seperti tahun lepas..sapa yg baca blog ni meh2 dtg umah kte berhari raye smbil amik gmbr...hehehe,doakan perjalanan sorg2 saya nnt selamat sampai ye..

Lagi nak citer haritu last week icha kene muntah2 so die dh kene tahan ward dh tp alhamdulillah malam tu dh ok so x yah masuk hospital kalo tak nnt aku sedih tgk icha berbaring di katil hspital tau...

Next week ada iftar brsama kakak di ofis oleh kerana 15hb aku last day so diowg ajk buke sama2 wuuhahhaaa sedih nnt dh x dpt gosip ngan kakak2 ksygan ku..haha aku jenis slamber je kat ofis so bantai je cakap2 apa2 x de nye nk beralas cakap ngan diowg haha be yourself je even kat mn2 pn..

Untuk bulan mulia ni tu je la yg berlaku..soping,icha lagi sikit nk msk hospital,kemas umah biase je sbb setiap hari kemas umah, lagi bekerja seperti biasa..

-read till end-



untuk raye kali ni 1st time ada blog so citer psl raye semua kat blog ni k..smpai berjumpa lagi..kjp lg nk g beli tudng plak..moh kte ke shah alam...

muahahha..daaa


No comments:

Post a Comment