05 August, 2012

Beriftar

hye..assalamualaikum..


salam romadhon anda sekalian...padahal dh 2 minggu puasa baru ni la post psl puasa kan??? hehehe macam biasa kemalasan melanda jiwa..

So marilah kte trskan citer ini..hari sabtu lepas kami ex-housemate telah dijemput ke rumah pengantin baru kte untk berbuka puasa...weehoooo tengs sho ajk buke muarah rezeki ko n adam nnt ye mudah-mudahn dapat anak yg comel dgn kadar segera...

time ni jugak lah dpt aku pass hadiah yg dh lama terperap dalam bilik tu haaa....dah lama x jumpa sekali jumpa berbual gelak2 smpai nanges aku hooooo rindu nye zaman study dlu...

Macam biasa mstla ada gmbr untuk anda semua untuk mnjadikn blog saya meriah seperti hari raya..hahah







stater gmbr dgn gmbr mereka ni..

juadah pada hari itu..(skemanye la aii)

tu la tuan rumah..dh lama x jmpa

teruja tgk dapur ko sho..heheh

keje mieza ttp sama mnjadi chef dr dlu hngga kini



x habis2 gosip..dapur pn bole..


in rajin awak..saya br tau wak

speggti pn ada...

tgk tuan umah bz

dh buke..alhamdulillah


after solat sesi bukak hadiah..hadiah saya comel kn sho

hahahah ni salahkn mieza sibuk nk tny psl tutttttttttt..

tuan umah tapaukn makanan..tengs ye korg




kami yang cerdik dan comel...hahahah x de kene mengena kn??

-read till end-




babe nanti jom holiday..weeehoooo syokk wo..oversea k..


2 comments:

  1. Thanks ya sudi dtg umah ak..tharu ak..dh la rmh asyik snyi je..dtg korg trus jadi meriah..rjin2 la dtg rmh..ak suke..hee

    ReplyDelete