25 August, 2015

Gold Coast Morib

Assalamualaikum..

Tengah belek2 gambar pastu tgk dkt post upenye citer pasal ni tak up lagi...so di kesempatan yang ado ni meh aku citer serba sikit percutian ktowg 1 keluarga ke Gold Coast Morib bukan Gold Coast Aussie nye...itu In shaa Allah dalam rancangan...ewah..


Ktowg gerak dari Segamat...so kali ni yang join anak beranak je kecuali abang aku...menantu2 mak aku semua tak ikut....hahhaha family suke holiday gini la g sesame ktowg pun no hal laa...

Senang je nak cari tempat ni tepi jlan tapi agak jauh dari bandar laa...tapi dekat bawah apartmnt tu ada kedai jual macam2 so boleh la beli kalo ada barang yang tertinggal...ktowg book apartmnt ni dari groupon je time die wat promo tu yang rembat terus dapat la 2 ticket free untuk ke theme park die..time nak pergi tu aku baca la tempat ni...and rata2 smua citer pasal bau yang kurang menyenangkn..tapi alhamdulillah time ktowg stay kat sni takde pun bau2 tu..cuma tempat ni macam menyeramkan time malam2...time nak check in tak de orang so die terus bagi kunci even lom kol 3 lagi..

No bilik..view mengadap pool..

 Dapat 2 single bed ada fridge, mini pantry and walldrbe ok la not bad..ktowg kisah plak tidor merate2 ni..so malam tu ktowg bendang toto tdo bawah..

Bilik ada jakuzi giler tak syokk...

Dah petang2 skit ktowg turun mandi kat bawah...booking bilik akan dapat 2 entrance utk adults ke theme park die yang lain nak masuk kne bayar RM15 ke RM10 kalo tak silap kanak2 free..and 2 free breakfst..breakfst tu ktowg bagi parents ktowg bawak cucus die...yang anak2 bedal sandwich, mee sedap dalam bilik sampai habis...banyak giler ktowg bawak stok makanan macam nak tidor berbulan2...

Petang tu jalan2 cari tempat makan...full kete...giler lama citer ni terkepam..ami time tu baby lagi..hahaha


Malam ronda2 tengok apa yang happening...kat sni malam2 memang ada macam2 tapi smua berbayar la...so kami jalan2 je makan angin..

Takde apa nak buat..dah round2 balik bilik trs tidur..hahahaha asalkan dapt bercuti tu kira ok la...

Esok before check in adik aku berkubang dengan sepuas-puasnye..

Babai Gold Coast Morib..maybe tak akan repeat lagi untuk datang sni sebab biase2 je takde la happening sgt..

kbai..

till then
cik enie

No comments:

Post a Comment