01 October, 2013

Kerumah Orang Kahwen Versi 1

Hyeaa..Asslamualaikum

Bulan lepas sekali 2 kawan aku kawen..sorang member sek teknik and sorang member UiTM...yang first ni aku citer member teknik dlu ye..sbb die kawen 8/9 haritu...tak sangka ko dah kawen dh ika..hahah kat semua aku cakap bende yg sama  tak sangka korang dh kawen kan???

Masa time weddng ni plak aku demam...weddng hari ahad dr hari sabtu tu aku dh panas tapi tetap la gagah pergi sebab nk jumpa member2 lama...giler dh bapa tahun tak jmp diowg..lately ni asik gaduh dlm wassap je...tu je la kejenye..gaduh baik..gaduh baik..


Sebab aku demam so tekak hanya nak ni je..padahal time ni makanan die best gilak aku tgk..kambing die tu yg mantop..haduihaii sabar je lah..


bdk2 yang suke cari pasal dalam wassap...yg bj merah tu cik kecik tp skrg dh demok kakaka...bj biru azy, die ni sopan santun je baik je kalo bercakap habis trs tukar tune aku kalo bercakap ngan die...yg hujung tu pekja..ni atlit sukan...giler gempak dlu die lari hahaha...skrg masing2 dh nk jd isteri orang...tak sangka korang dh besar oiii!


Ni lah perantinnye...sebelah katil aku je dlm dorm dlu tp sbb aku takot tdo ats so aku merempat la setiap malam tdo sblh orang lain...hahaha sadis giler diri ni..setiap malam asik kne tendang je..


Walaupun demam..gambar tetap maintain...
lps tu c pekja ni ajk g JPO srvy barang katenye....tapi c bdk kecik ni leh soping plak kan...mmg la kene makan hamun ngan ktowg...

Gambar berjimba bnyk tapi tak sompek nk transfer..

-read till end-























Tahniah korng!!! dh makin besar dh kawan2 aku ni..

No comments:

Post a Comment