09 November, 2016

Ephyra Dealer - JB, KOTA TINGGI DAN NUSAJAYA

Assalamualaikum..

Maaf asik update citer pasal jual barang je kan... aku malas nk update dkt entry ni Dealer ephyra di johor bahru kang orang bosan plak kan..so kepada pembaca2 baru and nak tahu pasal Ephyra meh #cikenie nak kongsi sikit...

So far ada 3 produk yang #cikenie bawak masuk :

Ephyra Premium
Ephyra Skinbar
Ephyra Skinana (Serum)

Kalau berminat dengan set skincare Ephyra boleh try skinbar + skinano and dapat harga special sikit.. kalau beli 1 item harga normal ok!!


Gambar atas ni Ephyra Premium (minuman collegen)..yang ni best sgt2 dan ini la first produk yang diowg keluarkn.. Selalu orang yang cari minuman ni memang untuk support kesihatan/kecantikan dalaman dan luaran.Testimoni ats ni adalah hasil orang minum time mengandung and selepas bersalin.. memang bagi hasil susu yang banyak.. kakak #cikenie pun amalkn minum ni time die mengandung and time berpantang sekali susu maak aiii bnyk noo smpai ada anak susuan lagi..Alhamdulillah sebab bukan semua orang akan hasilkan susu yang banyak dan yang banyak menyumbang faktor susu banyak adalah pemakanan kite..so kene la jaga2..

Harga asal Ephyra Premium : RM 198.. In shaa allah watsap #cikenie dlu akan dapat harge reader k!



Ephyra Skinano (serum)

Seperti yang kita tahu serum memang bagus untuk recover kulit muka yang bermasalah sebelum ni.. Sekarang majoriti pengusaha skincare mesti akan keluarkan serum diowg sendri sebab tahu akan hasil selepas itu.. Sudah tentu takde bahan kimia yang diapply dalam skincare Ephyra ni so jangan risau.. Banyak customers yang amik dengan #cikenie pada mulanya mesti ada masalah kulit dengan produk diowg guna.. then dah tahu kandungan dah teliti sendiri baru diowg pilih untuk try produk ephyra,..

Harga asal Ephyra Skinano : RM 68.. In shaa allah watsap #cikenie dlu akan dapat harge reader k!


Ephyra Skinbar (sabun yang boleh dipotong2)

Sabun ni dari first die wujud memang #cikenie jadi pengguna setia die.. best sebab bau yang wangi dan hasil yang best...hashtag aku suke!! ada orang pakai ni jerawat cepat kecut ada orang pakai sebab jeragat die makin pudar..dan #cikenie pakai sebab die best wangi and siapa yang pakai sabun #cikenie ni dlm toilet tu mau #cikenie marah.. suke2 je guna sabun gua yang super best ni kan..nak beli laaaaaa sendri..eh...ok sabun ni bukan je sesuai untuk kulit muka tapi seluruh badan juga ye!! diulang seluruh badan..ada sorang customer anak die eczema kat kaki dan bila apply time mandi gosok2 Alhamduillah makin kurang..idok la terus hilang kan tapi kte cuba cari penawar untuk sesuatu penyakit..dengan izin Allah bende tu akan baik..

Harga asal Ephyra Skinbar : RM 39.. In shaa allah watsap #cikenie dlu akan dapat harge reader k!

In shaa allah next ni #cikenie akan bawak masuk Ephyra Skinsnow as moisturizer plak.. sebab ramai nooooo yang tanya..untuk tidak memutuskan harapan korang try Produk Ephyra ni In shaa allah #cikenie akan jual k!! jangan risau andalah segala-galanyeee...kbai! muahxx xoxo

Lupa nak cakap..segala update stok ada atau tidak akan diuptade die fb page Ephyra 2u&2me2 Johor sila laaa like....

Watsap cepat !!!!!!!!!! 01110 709398


-till then-
Cik enie

No comments:

Post a Comment